Joulevangeeljum-musiikkinäytelmä

Yleisöä Kauppatorilla katsomassa Joulevangeeljum-musiikkinäytelmää.

Joulevangeeljum – ainutlaatuinen musiikkielämys Suomessa

Jouluna taika syntyy vahvoista tunteista, lämpimästä tunnelmasta ja ennennäkemättömästä taiteesta, kun Pitsikaupungin joulu huipentuu jälleen suureen yhteiseen musiikkielämykseen.

Joulevangeeljum-musiikkinäytelmä valloittaa joulun alla Vanhan Rauman kadut ja kaupunkilaisten sydämet. Jouluevankeliumiin perustuvassa näytelmässä yleisö on tärkeä osa suurta kokonaisuutta.

Koe neljä sykähdyttävää kohtausta eri puolilla UNESCOn maailmanperintökohdetta. Kulje tunnelman täyteisillä kaduilla ja kujilla osana kulkuetta, laulaen kuoron johdolla – aina Raatihuoneelta Kalatorille ja Vanhan kirkon raunioilta Pyhän Ristin kirkolle.

Yleisö on tervetullut seuraamaan maksuttomia esityksiä

  • perjantaina 15.12. klo 18
  • lauantaina 16.12. klo 16 ja klo 19

Yhden esityksen kesto on noin kaksi tuntia. Ensimmäinen kohtaus esitetään Vanhalla Raatihuoneella osoitteessa Kauppakatu 13.

Musiikkinäytelmän tunnelmaan pääsee tänä vuonna mukaan myös radion välityksellä. Radio Ramona mahdollistaa näytelmän kuuntelemisen ja seuraamisen lauantaina 16.12. klo 16 alkavan esityksen ajan. Lisäksi Satakunnan Kansa tarjoaa asiakkailleen striimauksen Joulevangeeljum-musiikkinäytelmästä lauantaina 16.12. klo 19.

Joulevangeeljumin on käsikirjoittanut Arto Myllärinen ja säveltänyt Lasse Heikkilä. Ohjauksesta vastaavat Arto Myllärinen ja Ani Hassinen.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Vaeltava joulunäytelmä esitetään ammattilaisten ja harrastajien yhteistuotantona. Mukana on lähes 300 hengen toteuttajajoukko, johon kuuluu näyttelijöitä, laulajia, soittajia, tanssijoita ja huoltojoukkoja. Mikäli vapaaehtoiseksi ryhtyminen kiinnostaa, ilmoittaudu mukaan sähköisellä lomakkeella.